Detalii despre plata sejurului dumneavoastra

Rezervarea sejurului dumneavoastra se face telefonic sau prin email, urmand ca aceasta sa fie confirmata doar dupa plata unui avans de 30%, dar nu mai putin decat valoarea unei nopti de cazare. Preturile afisate pe site contin TVA.

Plata avansului:

Plata avansului pentru rezervare se poate face online prin EuPlatesc.ro, mobilpay.ro sau prin transfer bancar direct in contul nostru. Va vom contacta pentru a va transmite factura si a ne comunica modalitatea de plata dorita de dumneavoastra.

Transfer bancar:

Contul societatii noastre unde se efectueaza plata este scris pe factură.

Online cu card bancar prin EuPlatesc sau Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata „Online cu card bancar” va vom trimite o cerere de plata prin email de pe platforma EuPlatesc sau Mobilpay unde este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Restul de plata:

Dupa ce a fost efectuata plata avansului, rezervarea sejurului dumneavoastra este confirmata, urmand ca restul de plata sa fie achitat la locatie, in momentul in care primiti cheia.

Restul de plata poate fi achitat in numerar, transfer bancar, sau online prin serviciul EuPlatesc.ro ori mobilpay.ro

Politica de anulare/returnare:

Puteti anula rezervarea dumneavoastra in mod gratuit, cu minim 15 zile inainte de data sosirii. In cazul anularii rezervarii cu mai putin de 15 zile inainte de data sosirii, avansul nu se returneaza.

In cazul anularii, va vom contacta telefonic si/sau prin email pentru a va cere detalii despre contul dumneavoastra bancar unde urmeaza sa va transferam avansul platit, in termen de maxim 10 zile lucratoare.